Thuis Nieuws

Industriële CT Röntgenstraalinspectie voor de analyse van de batterijmislukking

Certificaat
China Unicomp Technology certificaten
China Unicomp Technology certificaten
Klantenoverzichten
Stabiele productkwaliteit, betrouwbare samenwerkingspartner

—— M. Smith

Unicomp Techology is werkelijk indrukwekkend.

—— Selvam N

U bent goede en betrouwbare leveranciers opnieuw dank

—— M. Merlin Euphemia

Koppel wij kreeg van de eenheid terug die wij zijn tot dusver zeer goed hebben gekocht. De cliënt is gelukkig.

—— M. Nicholas

Een professionele Life-long vrije software die van het de dienstteam Geschikte technische ondersteuning bevorderen

—— Mej. Rein

Wij hebben Unicomp bezocht. Het is groot bedrijf in China. En hun ingenieurs zijn zo professioneel.

—— M. Okan

Geplande vraag & bezoeken Onsite de installatie, het zuiveren en opleidingsdiensten

—— Mevr. Yulia

Het werk van Nice aangaande de Röntgenstraalmachine!

—— Qusaay Albayati

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Industriële CT Röntgenstraalinspectie voor de analyse van de batterijmislukking
Laatste bedrijfsnieuws over Industriële CT Röntgenstraalinspectie voor de analyse van de batterijmislukking

De industriële CT toepassingen spelen een essentiële rol in de analyse van de batterijmislukking. Op 7 Januari, 2013 die, brak een brand op Japan Airlines-Vlucht JA829J bij de Internationale Luchthaven van Boston in de Verenigde Staten wordt geparkeerd uit. De vlucht werd in werking gesteld door Boeing 787 passagiersvliegtuig. De brandbron is de hulpkrachteenheid op Boeing 787 vliegtuigen. Na een middendieonderzoeksrapport door de Nationale Raad van de Vervoersveiligheid wordt gepubliceerd (NTSB), leed de aircraft hulpkrachteenheid aan strenge brandwonden. Men kan beoordelen dat het ongeval door van het batterijpak werd veroorzaakt te oververhitten dat een brand veroorzaakte.

laatste bedrijfsnieuws over Industriële CT Röntgenstraalinspectie voor de analyse van de batterijmislukking  0

 

Op 26 April, 2015, bij een krachtcentrale in Shenzhen, ving het batterijpak in de bus brand en de bus werd gebrand in een skelet. Volgens rapporten, was de directe oorzaak van het ongeval: nadat de de machtsbatterij van het voertuig volledig werd geladen, werd de machtsbatterij overbelast 72 minuten met een overbelasting van 58kWh, veroorzakend thermische vluchteling van de van de machtsbatterij en elektrolyt lekkage in veelvoudige batterijdozen, veroorzakend een kortsluiting en veroorzakend een brand. („Rapport | Shenzhen 4,26 Elektrische Aangekondigde het Onderzoeksresultaten van de Busbrand: De overbelasting veroorzaakte Brand“)

 

In de vroege ochtend van 22 Juli, 2015, brak een brand in een busparkeerterrein uit in Xiamen. Een totaal van 11 bussen werden gebrand bij de scène, veel waarvan bijna aan hun skeletten werden gebrand. Volgens rapporten, was de oorzaak van de brand de elektromislukking van het batterijpak bij het achtergedeelte van de bus, die zelfontbranding veroorzaakte. Van de 11 bussen die in de brand werden gehaald, waren 6 hybride bussen.

 

Op 9 Januari, 2016, in een smartphonedetailhandel in Zwitserland, verwondde een mobiele telefoonbatterij 1 bediende en 7 anderen. Meer dan 50 mensen, met inbegrip van werknemers en klanten, werden in geval van nood geëvacueerd.

 

[Netease-Intelligentienieuws, 25 Maart] op Vrijdag ochtend, dreef de lokale tijd van de V.S., een blauw Tesla Model X zuiden op de weg van de V.S. 101 en raakte de middenisolatieomheining, veroorzakend de auto om brand te vangen. Later, was dit Tesla in botsing gekomen door Mazda erachter komend uit in dezelfde steeg, en werd toen geraakt door Audi. Een totaal van 3 auto's werden geïmpliceerd in dit ongeval. Van de de Wegpatrouille van Californië afsluiten Weg 101 onmiddellijk. Vier stegen van de weg naar het zuiden.

 

De nieuwe energiebatterijen zijn hoofdzakelijk verdeeld in twee categorieën: de slimme elektronische productbatterijen en pakken van de machtsbatterij. De wijzen van het mislukkingsmechanisme van de positieve en negatieve elektroden van lithium-ionenbatterijen hoofdzakelijk nadruk op de decompositie van SEI-film, de generatie van lithiumdendrieten of koperdendrieten, en actieve materiële deeltjes. De verpulvering en het afwerpen van het materiaal, de thermische decompositie van het materiaal om gas, enz. te produceren. Onder hen, kunnen de generatie van lithiumdendrieten of koperdendrieten, en de decompositie van materialen om gas te produceren thermische vluchteling van de batterijcel gemakkelijk veroorzaken en de batterij veroorzaken om te branden. In de definitieve analyse, moet het mislukkingsonderzoek van lithium-ionenbatterijen de materialen en de structuur van de batterij door de ontdekte mislukkingswijzen en de mechanismen optimaliseren om het milieuaanpassingsvermogen, de betrouwbaarheid en de veiligheid van de batterij te verbeteren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Industriële CT Röntgenstraalinspectie voor de analyse van de batterijmislukking  1

 

1. CT opsporing van batterijen voor slimme elektronische producten

Op 8 September, 2016, creeerde de leider van de smartphone een globaal tumult. Het onderzoeken van de essentiële oorzaak werd de primaire taak. Op dit ogenblik, speelde de niet destructieve testende technologie van industriële CT een belangrijke rol en werd de mislukkingsgevallenanalyse. Onontbeerlijke middelen. Voor deze partij batterijen, werden de batterijen gedemonteerd en werden geïnspecteerd. Er waren interne kort:sluiten in de batterijen van 6 beschadigde apparaten. CT aftasten werd uitgevoerd op 30 batterijen. Het kort:sluiten, de misvorming van de hogere juiste hoek, en de problemen in de assemblage en productieprocessen werden ook gevonden om de batterijen te veroorzaken. Misvorming en batterij de ontwerpkwesties hebben geleid tot het verdunnen van de separator.

 

Voor de tweede partij batterijen, vonden de resultaten van de analyse in dit stadium dat er interne kortsluitingen in verschillende posities van de batterijen in de vijf apparaten waren, daar waren een gebrek aan het isoleren van band op de kathoden van de uitgebreide batterijen, en de bramen werden gevonden op de convexe randen. De van de tweede stadiumlast en lossing temperatuurtest was normaal, en het CT aftasten in het derde stadium vond geen tekorten. De problemen van de productiekwaliteit: De dunnere isolatiefilm is de belangrijkste reden. De productietekorten van de twee-pool lusjes veroorzaken doorsmelting. De gezamenlijke schade van de twee-pool lusjes is een intern tekort, en de interne druk van de batterij is te hoog. Namelijk plateren de tekorten in de verbinding tussen de anode en de kathodeplaat veroorzaakt problemen, omdat de gezamenlijke procesproblemen scherpe builen veroorzaken en kortsluitingen veroorzaken.

 

Gelijkaardig aan mobiele telefoonbatterijen, worden de mislukking analyse en high-precision weergave van industriële CT ook gebruikt om andere elektronische wearable producten, zoals oortelefoons, horloges, tabletcomputers, enz. af te tasten;

 

2.power batterijct test

De globale nadruk is op de ontwikkeling van de nieuwe energieindustrieën zoals elektrische voertuigen en energieaccu's. De lithiumbatterijen hebben grotere aandacht als erkende ideale component van de energieopslag gekregen. mijn land heeft ook reusachtige fondsen en beleidssteun op het gebied van machtsbatterijen geïnvesteerd, en er zijn opvallende backbonebedrijven in de globale batterijindustrie zoals BYD, BAK, Lishen, en AVIC-Lithium geweest. De kathodematerialen, de anodematerialen, de batterijseparators, en de elektrolyten zijn de vier belangrijke grondstoffen voor lithiumbatterijen. wegens hoge investering hebben de risico's en de hoge technische drempels, de separators van de lithiumbatterij binnenlandse productie geen op grote schaal kunnen bereiken, die een knelpunt die de ontwikkeling van de industrie van de het lithiumbatterij van mijn land is geworden beperken. , Vooral op het gebied van machts lithium-ionenbatterijen die hogere veiligheid en consistentie vereisen, is het een onoverkomelijke hindernis voor mijn land van een groot de productieland van de lithiumbatterij aan een de productieland van de lithiumbatterij.

laatste bedrijfsnieuws over Industriële CT Röntgenstraalinspectie voor de analyse van de batterijmislukking  2

Van de de Röntgenstraal Online Opsporing van de machts Windende Batterij Machine lx-2d24-100

 

Momenteel, breidt de globale Li-Ionencelproductiecapaciteit zich snel uit, en het groeipercentage van de productiecapaciteit separators van de lithiumbatterij aangezien het belangrijkste materiaal achterblijft. Vele batterijfabrikanten hebben het tekort aan separators in meer of mindere mate uitgedrukt. De ontwikkeling van de batterijindustrie is een dringend vereiste. Daarom is de totstandkoming van meer nationale ondernemingen met hetzelfde Xingyuan-materiaal zo spoedig mogelijk in het land een belangrijke maatregel om de industriële ketting van de industrie van de het lithiumbatterij van mijn land te verbeteren en het concurrentievermogen en de duurzame ontwikkelingsmogelijkheden van de fabrikanten van de het lithiumbatterij van mijn land te verbeteren. Het is ook verwant met nieuwe de energieauto-industrie van mijn land. De sleutel tot snelle ontwikkeling.

Bartijd : 2021-09-18 17:29:17 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Unicomp Technology

Contactpersoon: Mr. James Lee

Tel.: +86-13502802495

Fax: +86-755-2665-0296

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)