Bericht versturen
Thuis

Unicomp Technology

Bedrijfsprofiel

Het Systeemintegrator van de röntgenstraal Intelligente Opsporing (het Testen Materiaal + Industrieel Wolken Volgend Systeem)

 

 

De Technologie van Shenzhenunicomp werd opgenomen in 2002. Het is een high-tech onderneming op nationaal niveau die in R&D en de productie van Röntgenstraaltechnologie en intelligent opsporingsmateriaal impliceerde. Unicomp is de belangrijke onderneming in de Röntgenstraalindustrie wereldwijd geworden. Deze technologie wordt wijd toegepast in Openbare Veiligheid, EV-Lithiumbatterij, SMT PCBA EMS, IC, Halfgeleider, Zonne Photovoltaic, leiden, Schakelaar, Automobiel Gietende Delen, Wiel, Banden, Pijplassen, Voedsel en Drankde drukvatindustrie enz.

China Unicomp Technology Bedrijfsprofiel 0

De Unicomptechnologie heeft een specifieke pool van lokale en buitenlandse hogere professionele R&D-ingenieurs met uitgebreide ervaring in wetenschap en technologie op hoog niveau. Het bedrijf onderneemt belangrijk nationaal bijzonder project (namelijk project „02“ en project „863“) en Röntgenstraal ontdekkend materiaal R&D op nieuw gebied van toepassing. Het werkt ook nauw met de Chinese academie van wetenschappen, Tsinghua-Universiteit, enz. om samen de kerntechnologie van Röntgenstraalweergave vooruit te gaan. Weldra heeft Unicomp een totaal van 432 octrooien met gemachtigde 319 voorgelegd. Unicomp heeft talrijke beheersysteemcertificatie, zoals de kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9001, ISO 14001 milieubeheersysteem, de bedrijfsgeneeskundigen & het veiligheidsbeheerssysteem van OHSAS18001, evenals ISO27001-informatieveiligheidsbeheerssysteem verkregen.

 

Vandaag, Unicomp-heeft de Technologie drie die plaatsen van R&D /Manufacturing overschrijdend 60,000㎡ respectievelijk in Wuxi/Jiangsu-Provincie, Shenzhen/de Provincie van Guangdong, en Chongqing wordt gevestigd. Onze verkoop en de dienstcentra worden gevestigd allen over China met inbegrip van Peking, Shenyang, Tianjin, Xi'an, Qingdao, Wuhan, Chengdu, Ningbo, Xiamen en enz. Het bedrijf heeft ook in de internationale markt met verkoop en de dienststeun in de V.S., Canada, Mexico, Brazilië, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Australië, Hongarije, Roemenië, Rusland, Polen, Oezbekistan, Zuid-Afrika, Marokko, Tunesië, Turkije, de V.A.E, India, Singapore, Maleisië, Thailand, Vietnam, Filippijnen, Taiwan, Hong Kong doordrongen. Deze internationale verbinding heeft geholpen dat Unicomp wordt gezien als een Globale Kracht in de Röntgenstraalindustrie van vandaag. Vandaag „UNICOMP“ is in binnen- en buitenland een stempelmerk in de industrie allebei.

 

De Unicomptechnologie bevestigt zijn Integriteit, Deploitation, en de Voortreffelijkheid in de zaken is geëngageerd aan het ontmoeten van het hoogste niveau van Internationale Normen en belooft een ontvankelijke partner met elk van onze klanten te zijn. Deze filosofie heeft Unicomp aan produceerde een sterke Globale klantenbasis van vele Internationale Beroemde bedrijven met inbegrip van Flextronics, Foxconn, JABIL, Elcoteq, Philips, GM, Bosch, TRW, Delphi, ABB toegelaten, Continentaal, Verwezenlijkingstechnologieën, Salcomp, Selcom, Computime, Emerson, LEAR, V.S. Industy, Microtronics, SVI, Toshiba, NEC, Canon, Olympus, OMRON, SANYO, Fujitsu, Honda-Slot, Samsung, LG, Amphenol, Littelfuse, Murata, KEMET, ROHM, Hybrionic, Kuiper, ELRAD, Sumida, ELDOR, USI, Inventec, AELTA, PRIVAX, LITEON, Sensata, LuXshare, LENS, AAC-Technologieën, SANGSHIN ELECOM, Hisense, Skyworth, KONKA, TCL, ZTE, CHANGHONG, WINGTEC, DBG, BYD, VIVO, HIKVISION, goed-BAK, DESAY SV, CATL, Panasonic, Sony, de Macht van Boston, BAK, GUOXUAN-HIGH-TECH, Sunwoda, Coslight, TENPOWER, BMW, Tesla, Audi, CHANGAN, DONGFENG-Motor, Honda, EATON, Turkije MMS, enkel Uitdrukkelijke SF om enkelen te noemen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2018-2022

 1. Het eigen-gebouw van het Wuxihoofdkwartier gezet aan gebruik
 2. De toepassing van het het Aftastensysteem van de voertuigröntgenstraal
 3. ●Röntgenstraalscanner voor post, logistiek, vervoer volledig wordt toegepast dat
 4. en andere gebieden
 5. ●De opstelling en ontwikkelt Cloud Computing & Internet van Ding
 6. ●Strategiesamenwerking met Ministerie van Openbare Veiligheid, HiKvision, Yxlon,
 7. Uitdrukkelijke SF
 8. ●Nieuwe IPO-voorbereiding

2016-2018

 1. Voltooide het Industrieterrein van het Wuxihoofdkwartier
 2. ●Veiligheidsproducten op het gebied van politieantiterreur die worden gebruikt
 3. ●Openbare die Veiligheidsröntgenstraal in Markt wordt gelanceerd

2015

 1. De opstelling en ontwikkelt Cloud Computing & Internet-Intelligente Integratie
 2. materiaal

2014

 1. R&D van van de de versterkermarkt van het Röntgenstraalbeeld in-line de Röntgenstraalmachine voor buitenlands
 2. objecten inspectie

2012-2013

 1. R&D en productie van Industriële NDT Röntgenstraalmachine
 2. ●Ondernomen Nationale „863“ & „02“ gefinancierde projecten

2011

 1. Chongqing Unicomp Technology werd gevestigd
 2. ●Verstrek Oplossingen aan de Batterij, Photovoltaic & Zonne-energieindustrieën

2009-2010

 1. R&D voor geavanceerde Röntgenstraalbuis
 2. ●De Technologie van Wuxiunicomp was tot stand gebrachte Markt een reeks van Röntgenstraal
 3. inspectiemateriaal

2006-2007

 1. R&D en productie van het Materiaal van de Röntgenstraalinspectie
 2. ●De stencilreinigingsmachine & SPI lanceerden in EMS-de Industrie

2002-2004

 1. De Uitvoer van het elektronikamateriaal
 2. De Technologie van Shenzhenunicomp werd gevestigd
Unicomp Technology
Unicomp Technology
Unicomp Technology
Unicomp Technology
Unicomp Technology
Unicomp Technology
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : UNICOMP

Aantal werknemers : 600~700

Jaarlijkse omzet : 60 Million-100 Million

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Unicomp Technology Certificaten China Unicomp Technology Certificaten China Unicomp Technology Certificaten China Unicomp Technology Certificaten