Bericht versturen
Thuis Nieuws

Van de halfgeleiderontwikkelaars van China de het oogverschuiving naar architectuur risc-v amid het kweken van de spaandervraag in auto's, gegevenscentra en AI, stafmedewerker zegt

Certificaat
China Unicomp Technology certificaten
China Unicomp Technology certificaten
Klantenoverzichten
Stabiele productkwaliteit, betrouwbare samenwerkingspartner

—— M. Smith

Unicomp Techology is werkelijk indrukwekkend.

—— Selvam N

U bent goede en betrouwbare leveranciers opnieuw dank

—— M. Merlin Euphemia

Koppel wij kreeg van de eenheid terug die wij zijn tot dusver zeer goed hebben gekocht. De cliënt is gelukkig.

—— M. Nicholas

Een professionele Life-long vrije software die van het de dienstteam Geschikte technische ondersteuning bevorderen

—— Mej. Rein

Wij hebben Unicomp bezocht. Het is groot bedrijf in China. En hun ingenieurs zijn zo professioneel.

—— M. Okan

Geplande vraag & bezoeken Onsite de installatie, het zuiveren en opleidingsdiensten

—— Mevr. Yulia

Het werk van Nice aangaande de Röntgenstraalmachine!

—— Qusaay Albayati

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Van de halfgeleiderontwikkelaars van China de het oogverschuiving naar architectuur risc-v amid het kweken van de spaandervraag in auto's, gegevenscentra en AI, stafmedewerker zegt

Door Che Pan in Peking

Wordt gebruikt biedt de groeiende vraag van China naar halfgeleiders die in elektrische voertuigen, high-end servers in gegevenscentra en kunstmatige intelligentietoepassingen een enorme mogelijkheid voor bewerkers risc-v om, volgens een verdediger van de open-bron, royaltyvrij spaanderontwerp te bloeien, zelfs als geïntegreerde schakelingen (ICs) die op merkgebonden Wapen en x86-architectuur worden voortgebouwd blijf de wereldmarkt overheersen.

Die beoordeling werd gegeven door Peng Jianying, president van in Shanghai-Gebaseerd risc-v van het de Kernensysteem van de intellectuele eigendom (IP) verkoper de Technologieco, vóór een publiek van ontwerpers van de douane de autospaander bij een risc-v halfgeleidergebeurtenis in Peking op Woensdag.

Risc-V is een open-standaardarchitectuur van de instructiereeks (ISA), die op de vastgestelde verminderde beginselen van de instructie vastgestelde computer wordt gebaseerd, die de vijfde generatie van projecten in samenwerkingsverband vertegenwoordigt die door onderzoekers bij de Universiteit van Californië, Berkeley worden gedaan. Hun onderzoek naar dit ISA ontwerp werd gepubliceerd in 2010.

Deze architectuur heeft sindsdien snelle populariteit over de globale halfgeleiderindustrie bereikt nadat zijn ISA specificaties van ontwikkelaars in 2015 onder Internationaal risc-v zonder winstbejag ter beschikking werden gesteld, dat zijn ontwikkeling bevordert. De goedkeuring in China heeft de snelle groei sinds 2018, hetzelfde jaar ervaren toen de Kernen – de verkoper van risc-v IP van het land eerst – werden opgericht, bovengenoemd Peng.

Een prototype risc-V spaander. Foto: Folder

De „tarifering is één van de grootste factoren voor spaanderontwerpers om risc-v IP te overwegen,“ Peng bovengenoemd bij de gebeurtenis van Peking.

Peng, een vroegere ontwerpingenieur bij van de de halfgeleiderontwikkelaar van de V.S. de Technologie van Marvell, wees erop dat vele fabless IC-ontwerpfirma's in China om op risc-v kijken over te schakelen.

Zij zijn van mening dat beweging niet alleen om fast-track hun projecten, maar hoofdzakelijk wegens plannen door Brits spaanderip leverancierswapen te helpen om zijn decennium-lang het tarief model te veranderen om opbrengst voor zijn aanvankelijk publiek op te voeren die in de V.S., volgens de Kernen president later op het jaar aanbieden.

Het meeste opstarten van het spaanderontwerp stelt zelden projecten in werking volledig helemaal opnieuw, bovengenoemd Peng. Zij geven gebruiksklare IPs van derdeverkopers zoals vergunning Wapen en US-based het Ontwerpsystemen van Synopsys en van het Ritme. Peng wees erop dat de globale IP markt wordt voorspeld om US$10 miljard tegen 2025, omhoog van US$6.6 miljard in 2022 te bedekken.

China wedt op deze norm van het spaanderontwerp aan Dec 2022 van technologie curbs2 van de strijdv.s.

De verhoogde goedkeuring van architectuur risc-v in China wijst op de urgentie in de binnenlandse halfgeleidersector om afhankelijkheid van buitenlandse IP leveranciers te verminderen en onafhankelijkheid in spaanderontwerp te bereiken, waar dergelijke afhankelijkheid groter is dan in productie, aangezien de V.S. handelsbeperkingen aanhalen die geavanceerde IC-technologieën behandelen en materiaal vervaardigen.

Wat van grootste de technologiebedrijven van China – met inbegrip van Alibaba Group-HoldingTencent-HoldingsHuawei-Technologieënco en ZTE Corp – zijn reeds lid van Internationaal risc-v. Alibaba bezit South China Morning Post.

China heeft ook opstelling een industriële vereniging, het risc-v de Industrieconsortium, om de binnenlandse goedkeuring van de architectuur te vergemakkelijken. Dit lichaam wordt geleid door de veteraan Wayne Dai Wei -wei-ming van de halfgeleiderindustrie, de stichter en de president van de Shanghai-Vermelde industriële diensten en spaander IP die vaste VeriSilicon vergunning geven.

In December, een lanceerden dozijn Chinese halfgeleiderbedrijven 11 nieuwe spaanders risc-v die – een brede waaier van toepassingen zoals voor auto's, computers behandelen, draadloze communicaties, energiebeheer en veiligheid – tijdens een lokale gebeurtenis risc-v.

Tencent wordt lid van open-bronspaandergroep risc-V aangezien China Dec 2022 van de V.S. sanctions22 navigeert

Het veel belang in risc-v op het vasteland heeft ook opstarten zoals Kernen een rol gegeven helpen de ontwikkeling van inlandse die IP vooruitgaan op die open-bronarchitectuur wordt gebaseerd. Het van bedrijfs kernen model is gelijkaardig aan dat van SiFive, een in Californië-Gebaseerde leverancier van commerciële risc-v bewerker IP.

Nog, zei Peng van Kernen de architectuur van x86 van Intel Corp spaanderontwerp voor personal computers en servers blijft overheersen. Wapen, dat door de Japanse Groep Corp wordt het bezeten van conglomeraatsoftbank, verstrekt het standaardspaanderontwerp voor spaanders die op Android worden gebruikt smartphones.

Artikel bronverbinding: https://globalsmtasia.com/chinas-semiconductor-developers-eye-shift-to-risc-v-architecture-amid-growing-chip-demand-in-cars-data-centres-and-ai-executive-says/

Bartijd : 2023-06-02 11:00:49 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Unicomp Technology

Contactpersoon: Mr. James Lee

Tel.: +86-13502802495

Fax: +86-755-2665-0296

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)